Adria híradó

Hasznos információk az Adriai-tengerről és környékéről

Saját sziget az Adrián? Az álom elérhető!

Horvátország töretlen népszerűségnek örvend a turisták körében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyar utazni vágyók még mindig gyakran választják a horvát üdülővárosokat és szigeteket.

Azt azonban már kevesebben tudják, hogy akár szigetvásárlásra is lehetőség nyílik, ha magunkénak szeretnénk tudni egy paradicsomi földnyelvet.

Trend a szigetvásárlás!

 

Napjainkban világszinten divat lett a szigetvásárlás. Egyre többen döntenek úgy, hogy szabadidős céllal, vagy akár életvitel-jelleggel saját szigetet vásárolnak. Erre a világ több pontján is lehetőség nyílik a Karib-szigetektől az Adriáig. Az eladó szigetek Horvátországban többféle méretben elérhetőek.

Vannak, akik befektetési céllal vásárolnak és komplexumokat húznának fel a területen, mások saját földi paradicsomukat szeretnék létrehozni akár egy egész kisméretű földnyelven. Legyen akárhogy is, tény, hogy manapság elterjedt igény a saját sziget vásárlása.

Sziget befektetési céllal

 

A turizmusban kiemelkedő anyagi érték rejlik és az olyan fenséges természeti adottságokkal rendelkező területeken, mint például az Adria, különösen így van ez. A világ minden tájáról érkeznek pihenni vágyók a térségbe, így egy izgalmas szigeten felhúzott komplexum rengeteg pénzt hozhat tulajdonosának.

island-3526314_640.jpg

Nem véletlen, hogy sokan kifejezetten befektetési céllal érdeklődnek a szigetvásárlás iránt. Legyen szó különleges hotelek felépítéséről, vagy privát bungalók létesítéséről, a bennük rejlő turisztikai érték mellett biztosan nem mehetünk el manapság akkor, ha kifizetődő befektetésről van szó.

Saját sziget életvitel-jelleggel

 

Nem ritka napjainkban az sem, hogy a szigettulajdonosok az évből több hónapot otthonuktól távol, a kiválasztott szigeten töltenek. Az ilyen életvitel-céllal történő vásárlás igen gyakori, főként azok körében, akik megfelelő anyagi és munkakörülményeket alakítottak ki maguk számára az eltelt években. Sokan törekednek arra, hogy távolról is igazgatható legyen vállalkozásuk, és így akár hónapokra is búcsút mondhassanak a rohanó élettempónak és a nagyvárosok zajának.

E célból a szigetvásárlás igen közkedvelt és európai viszonylatban az adriai szigetek népszerűek az érdeklődők körében. Vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjünk a vonatkozó jogszabályokról és a pénzátutalással kapcsolatos tudnivalókról, a bankszámlanyitással összefüggő feladatokról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adriahirado.blog.hu/api/trackback/id/tr6114674605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Adria híradó

Az adriai-térséget körülölelő hírek, érdekességek.

Friss topikok

süti beállítások módosítása