Adria híradó

Hasznos információk az Adriai-tengerről és környékéről

Magic Johnson nemrégiben a horvátországi Splitbe érkezett 150 millió dollárt érő, Aquila nevű szuperjachtjával

A „Magic” kitüntető és méltán kiérdemelt jelzővel büszkélkedő amerikai, nyugdíjba vonult, profi kosárlabdázó (teljes nevén: Earvin Johnson) az NBA professzionális játékosa, valamint a Los Angeles Lakers egykori elnöke, már a középiskolában kiérdemelte becenevét.

Fiatalon, az 1977-es esztendőben csapatát már állami bajnoksághoz juttatta. Nagyszerű, példaértékű karriert futott be a kosárlabda világában.

magic_johnson_nemregiben_a_horvatorszagi_splitbe_erkezett_150_millio_dollart_ero_aquila_nevu_szuperjachtjaval.jpg

Kreativitása a sport birodalmából történő elvonulását követően sem csillapodott, hiszen nemsokára sikeres vállalkozóvá vált – ennek köszönhetően 2015-ig nem kevesebb mint 500 millió dollár értékű részesedésre tett szert.

Egy sor üzleti érdekeltséggel rendelkezik, többek között a Lakers résztulajdonosaként is. Mindezek mellett pedig kiemelkedő AIDS-aktivistaként is funkcionál, jótékonysági műsorokat szervez, valamint motivációs előadóként lelkesíti a jövő profi sportolóit.

Kíváncsi arra, hogy mi az egyik legaktuálisabb és legfigyelemreméltóbb hír minden idők egyik legforradalmibb kosárlabdázója felől?

Nos, a Total Croatia News nemrégiben közölte, hogy 2020. augusztus 2-án a világhírű kosárlabdázó Splitbe érkezett 150 millió dollárt érő, 85, 6 méter hosszú, „Aquila” névre keresztelt szuperjachtján. A híresség úgy határozott, hogy nyaralása egy részét, családja társaságában, Horvátországban fogja tölteni.

A történet érdekessége, egyben pikantériája az, hogy eredetileg egy másik sporthíresség: Michael Jordan Horvátországba való érkeztét terjesztették, melynek hatására a riporterek, újságírók és a rajongók egyaránt lesben álltak a bejelentett eseményre. Nemsokára azonban kiderült, hogy Magic Johnson fog megérkezni vagyonokat érő jachtjával Splitbe.

Nem meglepő ez a luxus, hiszen a rendkívül sikeres üzletember és nyugdíjas sportoló összvagyonát nagyjából egymillió dollárra becsülik.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adriahirado.blog.hu/api/trackback/id/tr9716117820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Adria híradó

Az adriai-térséget körülölelő hírek, érdekességek.

Friss topikok

süti beállítások módosítása